Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'tachometer'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Enthusiast Discussion
    • VFR Models
    • V4 Adventure/Touring Bikes/Production Race Bikes
    • Rider Groups - Ride Planning
    • Ride Reports - VFR Touring/Riding
  • VFR TECH
    • Motorcycle Maintenance
    • Modifications
    • Equipment and Gear
  • General Information
    • OTHER Motorcycle Talk (non vfr)
    • Riding Technique
    • Motorcycle Racing Talk
    • Official Welcome Forum
    • Bargain Finder
  • VFRD Website Info
    • Site Comments, Help, & Support
    • VFRD Major Events
    • Classifieds *use private messenger*

Blogs

  • HispanicSlammer
  • Dennis The Menace's Blog
  • teleskier's Blog
  • dude's Blog
  • superfunkomatic's Blog
  • Darth Bling's Blog
  • Lukebin's Blog
  • MartinkaP's Blog
  • wildwr's Blog
  • Dan's Blog
  • St├ęphane's Blog
  • Joe (jigga)'s Blog
  • roadrunner's Blog
  • kwr8728's Blog
  • 25th VFR's Blog
  • leo's Blog
  • RedDog's Blog
  • Vanion2's Blog
  • Brian Fairleigh's Blog
  • solohvs' Blog
  • JSZR2's Blogs
  • Tightwad's Garage
  • wooly72's Blog
  • JHKolb's Blog
  • SA2360's Blog
  • elizilla's Blog
  • bliss' Blog
  • poconovfr's Blog
  • Penetrator's Blog
  • Daniel Paul's Blog
  • skuuter trash's Blog
  • ArTravlR's Blog
  • cozye's Blog
  • Dutchinterceptor's Blog
  • vfrurknee's Blog
  • YelloJacket'00's Blog
  • Ryanme17's Blog
  • VolsFan's Blog
  • Peto's Blog
  • Jason's Blog
  • Veefer Madness' Blog
  • SEBSPEED's Blog
  • y2kvfr's 9 Years without Maintenance
  • Britt's Two Wheeled Blog
  • tc rides' Blog
  • ZenMoto's Web Log
  • Monk's Blog
  • Sport Toring choices hotting up
  • didit's Blog
  • speedball73's Blog
  • Superfunkomatic's Blog
  • ponrod's Blog
  • Frogfoot's Blog
  • tob's Blog
  • TexOz's Blog
  • WIN6's Blog
  • Blog
  • News From The Swamp
  • frogn8r's Blog
  • Ally Wood Photography
  • VFR 800 Mountain Trails
  • Crash28923's Blog
  • Ethanol and Motorcycles
  • banderso's Blog
  • OzVFR go to PI 2010
  • flavadave98VFR800FI's Blog
  • flavadave98VFR800FI's Blog
  • TomG33's Blog
  • Reading, Riding, and RPM
  • James69's Blog
  • DirtyBrownDog's Blog
  • fstaRocka's 89 VFR750F Project
  • Duc2V4's Blog
  • billyjackjimbob's Blog
  • PanzerAstridBears' Blog
  • vfrurknee's Blog
  • tc339's Blog
  • dadofseven's Blog
  • Audigier's Blog
  • CornerCarver's Blog
  • LoopRider's Blog
  • Tagaro's Blog
  • Bucket List: 2014 Cross US Ride
  • criticalmass181's VFR diet
  • Kustomize it!!
  • Dreadman72's Blog
  • BikerJoe's Blog
  • 98vfr800i's Blog
  • mv577 Cross Country
  • vs2015's Blog
  • jackhammer63's Blog
  • PAVFRFAN's Blog
  • drhoy's Blog
  • Zupatun's Blog
  • davetheslave's Blog
  • salim's Blog
  • wayfastwil's Blog
  • Big Red
  • Karbunkle's Bloggy Blog...
  • Fightervfr
  • cycleknight
  • Nasaorbit13
  • Exhaust
  • Senger
  • Wightwalker
  • Vfrness Help
  • Jim Lindsay
  • Frustrated with new to me 1993 VFR750 - Won't run when warm
  • 00 VFR800 jumping out of 1st and 2nd
  • Michael Pipe
  • JohnnyO

Categories

  • Power Commander Maps
  • Owners Manuals and other
  • Routes and Custom POI's
  • Article Scans

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Skype


Facebook


Location


In My Garage:

Found 2 results

  1. Ok, my odo was doa, so I bought a used instrument cluster from old Blighty, I'm in Canada. I swapped instrument clusters whole, no mods, and noticed the following strange things: the high beam shows blue indicator when lights are on low beam, and then when on high beam the indicator light is off. The blinker lights are "on" on the dashboard, and then flash when active, otherwise working fine. Finally, the odometer read 6.8miles after a 9.0 miles trip. And the speedo seemed to under represent my speed. Never seemed to go past 40MPH, even though I swear I was doing 50plus. Hmmm, any ideas folks?? I'm thinking the sensor sender on the speedo circuit needs to be matched with the MPH instrument cluster? No idea actually,.... My next move was going to be to take the tach/odo off the british cluster, and insert it into my Canadian cluster...
  2. From the album: MadScientist's Gallery

    The screws highlighted in the image hold the speedo, tach, and LCD panel into the gauge cluster as well as provide the electrical connection.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.