Jump to content
Sign in to follow this  
Primo

Speedometer help please

Recommended Posts

Hey everyone, I have a 2000 VFR and decided to change the gauge faces for the tach and speedometer. To do this I needed to remove the needles from the gauges. So, all went well until I put the needles back on. First of all, I had no idea how to line them up properly. After some tweaking, it looks like the tach needle is pretty close but I cannot even get the speedometer needle to move. I have the bike on the center stand in first gear and when rolling on the throttle the needle for the speedometer does not move at all. I must have had the needle off and on 50 different times. Sometimes it won't fall back to zero so i move it but it does not seem to be affected at all by the throttle. Did I mess something up? Is there a "correct" way to do this?

Thanks ahead of time,

Primo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.